2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus Sınavı Sonuçları / 2023-2024 Academic Year Spring Term Erasmus Exam Results

Click here for the results / Sonuçlar için tıklayınız.

55 puan ve üzeri alan öğrenciler başarılı sayılmıştır.

– Yabanıcı Dil Sınav sonuçları yazılı sınavın %75’i, sözlü sınavın ise %25’i alınarak oluşturulmuştur.

– Öğrenciler Erasmus için E-Devlet (Turna Portal) başvurusu yaparken Yabancı Dil Yeterlilik sınav sonuçlarını kullanacaklardır.

– Açıklanan puanlar, öğrencilerin yalnızca Yabancı Dil Yeterlilik (İngilizce) Sınavı sonuçlarıdır. E- Devlet başvuruları esnasında kullanılacaktır.

– Asil ve yedek liste, öğrencilerin kendi E-Devlet hesapları aracılığı ile başvurularını tamamladıktan sonra açıklanacaktır.

– E- Devlet (Turna Portal) başvurusu yapmayan öğrenciler, Erasmus Hareketliliğinden faydalanamayacaktır.

– Students who score 55 points or higher are considered successful.

– The results of the Foreign Language Exam are determined by taking 75% of the written exam and 25% of the oral exam.

– Students will use the Foreign Language Proficiency exam results when applying for Erasmus E-Devlet (Turna Portal).

– The announced scores are only the Foreign Language Proficiency (English) Exam results of the students. They will be used during E-Devlet applications.

– The primary and reserve lists will be announced after students complete their applications through their own E-Devlet accounts.

– Students who do not apply through E-Devlet (Turna Portal) will not be able to benefit from the Erasmus Mobility.