İstanbul Arel Üniversitesi, İspanya’da 7 Farklı Ülkeden Üniversitelerle İş Birliği Görüşmeleri Gerçekleştirdi

İstanbul Arel Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörü İbrahim Darama, 4-8 Mart 2019 tarihleri arasında İspanya’da eğitim faaliyetleri gösteren University of Valencia’da düzenlenen uluslararası etkinliğe katıldı.

Bir hafta süren organizasyona Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde yer alan 50 farklı üniversiteden, 100’ü aşkın akademisyen katıldı. Erasmus+ Koordinatörümüz İbrahim Darama’nın Üniversitemizi tanıttığı toplantı ve seminerlerde, gelecekteki olası iş birlikleri ve proje ortaklıkları masaya yatırıldı.

İstanbul Arel Üniversitesi’nin uluslararasılaşma çalışmaları kapsamında University of Applied Sciences (Almanya), University of Valencia (İspanya), Kozminski University (Polonya), University of Firenze (İtalya), Nottingham Business School (İngiltere), University of Amsterdam (Hollanda) ve CESPU University (Portekiz) ile iş birliği görüşmeleri gerçekleştirildi.