KA 107 Projesi Kapsamında Alınacak Başvurular Hakkında!

İstanbul Arel Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörlüğü tarafından Ulusal Ajans'a sunulmak üzere K107 projesi hazırlanmaktadır. Projenin onaylanması halinde alınacak hibe ile ortak ülkeler ile birlikte K107 proje hedefleri gerçekleştirilecektir. K107 projesinde, “Turizm İngilizcesi”, “İş Sağlığı ve Güvenliği ve ATEX”, “Girişimcilik ve Buluşculuk” konularıyla ilgili ortak ülke seçilmiş ve bu kapsamda hedefler belirlenmiştir.

Bu kapsamda Değerlendirme Komisyonu, görevlendirilecek kişiler için aşağıdaki kriterlere göre seçim işlemleri yapacaktır.

1. Daha önce Erasmus+ eğitim/öğretim hareketliliği deneyimine sahip olmak
  2. K107 projesi için seçilen ortak ülkede araştırılacak konuda daha önce çalışmış, yayın yapmış veya ders vermiş olmak
  3. K107 projesi hazırlığında görev almış olmak
  4. K107 projesi ile ortak ülkede yapmış olduğu eğitim veya öğretim hareketliliği sonrasında, Üniversitede en az bir dönem boyunca aynı konuda planlanmış bir dersi vermeyi kabul etmek

Öğretim görevlilerimizin 04.01.2019 tarihine kadar international@arel.edu.tr e-posta adresine projeye katılmak istediklerine dair bir yazı göndermeleri gerekmektedir.