Maia Üniversitesi ile Erasmus Anlaşması Yapıldı

İstanbul Arel Ünversitesi Portekiz’de bulunan University Of Maia ile ikili anlaşma gerçekleştirildi. Yapılan anlaşma ile birlikte Erasmus Projesi kapsamında Üniversitemiz öğrenci ve personelleri ile Maia Üniversitesi öğrenci ve personelleri değişim hareketliliği yapılabilecek.

İstanbul Arel Üniversitesi uluslararası alanda gerçekleştirdiği faaliyetlerle öğrencilerine iyi bir gelecek hazırlamak için çalışmalarına devam ediyor. Öğrencilerin sadece ulusal anlamda değil uluslararası alanda da gelişmesine öncelik veren İstanbul Arel Üniversitesi Erasmus Projesi kapsamında ikili anlaşmalar yaparak personel ve öğrencisini Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde bulunan seçkin üniversitelere gönderiyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında İstanbul Arel Üniversitesi ile Portekiz’de bulunan Maia Üniversitesi ile öğrenci değişim hareketliliği anlaşması yapıldı.

Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Zeynep Hatipoğlu’nun 24 – 28 Nisan arasında Portekiz’e yapmış olduğu anlaşma kapsamında Üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler Maia Üniversitesi’nde en az bir dönem eğitim alabilecek.

Ziyaret kapsamında University Of Maia’da yüksek lisans dersine konuk olan Doç. Dr. Zeynep Hatipoğlu İşveren Markası ve Yetenek Yönetimi hakkında sunum yaparak Erasmus Öğretim Teahing Mobility faaliyetinde bulundu.

Tags: